De wedstrijd

In 2015 gaan ‘De Regio Cup’ en ‘The Wind Experience’ op 15 augustus samen hun krachten bundelen op het Amstelmeer.

Eigenlijk zijn het 4 wedstrijden die tegelijk georganiseerd worden op het Amstelmeer.

Rookie Slalom. Mensen met minder ervaring kunnen op meedoen met de ‘rookie’ slalom. Zoals altijd kan je gebruik maken van het materiaal van de surfschool en surf je een baantje dicht bij de kant in ondiep water. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door windsurfstalling.nl en Leerwindsurfen.nl. Je dient je van tevoren via deze site op te geven.

Amstelmeer Fun Challenge. Heb je ingeschreven voor de Rookie Slalom, dan mag je ook meedoen met de ‘Amstelmeer Fun Challenge’. Tijdens deze ‘Fun’ Wedstrijd kan iedereen winnen! Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim, maar leuk gaat het worden! Inschrijven hoef je niet te doen. Deze Fun Challenge is tegelijk met de Freestyle wedstrijd.

Regio Cup. Gevorderde surfers kunnen op 15 augustus slalommen tot ze er bij neer vallen! Planeren, gijpen en eigen materiaal zijn hiervoor vereist, dus ga maar alvast trainen! Deze wedstrijd is onderdeel van de ‘Regio Cup’ wedstrijden die door het hele land worden gehouden.

Freestylewedstrijd. Voor de locale Freestyle Heroes organiseren wij op deze dag een Freestylewedstrijd. Inschrijven doe je op deze site!

See you there!