Klassen & Kosten

Er zijn verschillende klassen waarin iedereen op zijn eigen niveau wordt ingedeeld en kan strijden om de overwinning.

Regio Cup

Heb je eigen materiaal en heb je veel surf ervaring en geen probleem met planeren, gijpen, voetbanden en trapeze? Dan mag je meedoen aan de Regio Cup. Inschrijven doe je op de dag zelf bij het Regio Cup Team.

 

Rookie slalom

  • 1e jaars. Hier mag je aan meedoen als je in het eerste jaar zit van de Windsurfclub of als je 1 Surfweek hebt meegedaan.  Je surft op materiaal van de surfschool en de baan die gevaren moet worden is heel makkelijk en kort.
  • 2e jaars. Hier mag je aan meedoen als je in het tweede jaar zit van de Windsurfclub of als je 2 Surfweken hebt meegedaan.  Je surft op materiaal van de surfschool en de baan die gevaren moet worden is heel makkelijk en kort.
  • 3e jaars. Hier mag je aan meedoen als je in het derde jaar zit van de Windsurfclub of als je 3 Surfweken hebt meegedaan.  Je surft op materiaal van de surfschool en de baan die gevaren moet worden is heel makkelijk en kort.
  • 4e jaars. Hier mag je aan meedoen als je meedoet aan de Masters Windsurfclub. Je surft op materiaal van de surfschool en de baan die gevaren moet worden is heel makkelijk en kort.

Inschrijven voor de Rookie Slalom doe je hier. De kosten voor de Rookie Slalom zijn € 7,- als je voor 12 augustus inschrijft. Als je later inschrijft zijn de kosten € 10,-.

 

Amstelmeer Fun Challenge

Inschrijven hoeft niet, want iedereen ie meedoet aan de ‘Rookie’ Slalom kan hier gratis aan meedoen!

 

Freestyle Contest 

Freestyle wedstrijd op eigen materiaal. In heats van 5 minuten laten ze de mooiste tricks zien. Gaat alleen door indien er genoeg wind is. Naast de freestyle mag je ook aan de Regio Cup slalom mee doen. We zorgen dat dit niet tegelijkertijd is. Inschrijven voor de Freestyle Contest doe je hier. De kosten voor de Freestyle Contest zijn € 7,- als je voor 2 augustus inschrijft. Als je later inschrijft zijn de kosten € 10,-.

 

Snack&Drinken-knip-kaart 

Deelnemers aan de Rookie Slalom en Freestyle Contents ontvangen ook een “Snack&Drinken-knip-kaart”. Doe je hier niet aan mee, maar wil je wel zo’n kaart, dan kan je die hier bestellen. De kosten zijn dan € 4,-.

Parkeren kost € 1,80 per dag op het Lutjestrand 

Op 15 augustus zijn er GEEN Surfclub lessen, dus iedereen kan meedoen!

SEE YOU THERE!